logo
. . .

Γιατί το παραδοσιακό shared hosting είναι πλέον παρελθόν...

Με τιμές από 4€/μήνα επωφεληθείτε και κάντε την μετάβαση στο cloud computing.

Ενημερωθείτε γιατί
vps image

Διαθέσιμα Πακέτα

Όλα τα πακέτα είναι βασισμένα σε αρχιτεκτονική cloud, με ξεχωριστούς πολλαπλούς web/database/email/dns servers. Αν τα παραπάνω σας φαίνονται Κινέζικα διαβάστε παρακάτω για μια γρήγορη ανάλυση.

Επιλέξτε πρόγραμμα

ή επικοινωνήστε μέσω chat
Starter

1GB αποθυκευτικού χώρου

Corporate

2GB αποθυκευτικού χώρου

Multi 10

10GB αποθυκευτικού χώρου

Κόστος

€4 /μήνα

Αγορά

€8.9 /μήνα

Αγορά

€13.90 /μήνα

Αγορά

24/7/365 Support

Αυτόματα backups

Αυτόνομοι DNS/Email/Web/DB servers

99.9% Διαθεσιμότητα

Δωρεάν ένα Security Audit [1]

Άδεια για το Guru CMS [2]

Έκπτωση 10% Έκπτωση 20% Έκπτωση 40%

Εγκατάσταση εντός της ημέρας

[1] Αφού ανεβάσετε στους διακομιστές μας την σελίδα σας ελέγχουμε αναλυτικά για τυχόν κενά ασφαλείας και σας ενημερώνουμε για τα πιθανόν προβλήματα.

[2] Πληροφορίες για το Guru CMS μπορείτε να δείτε στον επίσημο ιστότοπο του έργου.

Το Cloud Hosting είναι γρήγορο!

Η ταχύτητες απόκρισης και αξιοπιστία είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτές του παραδοσιακού shared hosting όπου όλοι οι πελάτες στριμώχνονται σε ένα σέρβερ.

  • Μεταφορά υπηρεσιών(αυτόματα) σε περίπτωση προβλήματος hardware
  • Αυτόνομοι σέρβερς για τις βάσεις σας (DB servers)
  • Αυτόνομοι email servers
  • Αυτόματα καθημερινά (7) αντίγραφα ασφαλείας
  • Load balanced για αυτόματη κατανομή φόρτου
  • Τοποθεσία διαμοιρασμένο σε 3 data centers σε 2 χώρες
  • NVMe storage για γρήγορες εργασίες με πολλά αρχεία
hosting
hosting

Διαχείριση του λογαριασμού σας μέσω του ISPConfig

Απλό & Εύχρηστο

Χωρίς περιττές δυνατότητες αλλά με αρκετά πολύπλοκο πυρήνα για να διαχειριστεί σχεδόν τα πάντα.

Πολλαπλοί Διακομιστές

Η υλοποίηση που έχουμε αποτελείτε από πολλαπλούς σέρβερς με την κάθε κύρια υπηρεσία σε διαφορετικό διακομιστή ενώ όλοι είναι load balanced.

Δυνατότητες

Πλήρης παραμετροποίηση email, ftp, DNS, Apache, Nginx, PHP, MySQL, Cron jobs.

Δοκιμάστε το ISPconfig

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα με τις διαθέσιμες δοκιμαστικές εκδόσεις. Επιλέξτε το "Client login" από την λίστα.

Αν αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@guru-host.eu

server room

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Αν οι παρακάτω απαντήσεις δεν σας καλύπτουν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φιλοξενία cloud σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τους πόρους πολλών διακομιστών, αντί να περιορίζετε τον ιστότοπό σας σε έναν αυτόνομο διακομιστή. Αυτό καθιστά τις υπηρεσίες cloud ιδιαίτερα αξιόπιστες όσον αφορά την παρουσία προβλημάτων. Ακόμη και όταν αυτό υπάρξει η λύση είναι πολύ γρηγορότερη ενώ στην χειρότερη θα είναι κάποια από τις υπηρεσίες σας εκτός λειτουργίας (πχ ftp) αντί όλες, πράγμα που συμβαίνει στο παραδοσιακό shared hosting.

Χρησιμοποιούμε 2 κύριους, ο ένας στην Γερμανία και ο δεύτερος στην Φιλανδία. Είναι και οι 2 load balanced με αυτόματο fail over. Αν δηλαδή υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το hardware αυτόματα μεταφέρονται σε νέο cloud virtual machine χωρίς downtime.

Ναι. Αυτό γίνεται με έξτρα χώρο που προσθέτουμε στο πακέτο σας. Μπορείτε να μεγαλώσετε το χώρο σας από 10 έως 1000GB. Ο επιπλεόν χώρος παρέχετε μέσα από network attached storage βασισμένο σε NVMe SSD δίσκους με εξαιρετική απόδοση.

Ναι. Όποια εταιρία σας διαβεβαιώνει για το αντίθετο απλά ψεύδεται. Η υπολογιστική ισχύ δεν είναι άπειρη ή μάλλον δεν είναι δωρεάν άπειρη. Η αριτεκτονική για να χτιστεί ένα σωστό cloud είναι ιδιαίτερα δαπανηρή. Η πιθανότητα να χρειαστείτε μεγαλύτερο πακέτο έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Ο κύριως συνήθως είναι κακογραμμένο λογισμικό. Αν δεν είστε σίγουροι για την σελίδα/εφαρμογή σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχουμε εντός της εταιρίας πλήρους απασχόλισης προγραμματιστές που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σε κάθε περίπτωση αν χρειαστεί αναβάθμιση η σελίδα σας σε γρηγορότερο πακέτο θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα. Η λύση που έχετε είναι να αυξηθούν οι πόροι χωρίς να χρειαστεί κάποιο downtime (ίσως μερικά λεπτά, ανάλογα την εφαρμογή σας) με ένα μικρό επιπλέον κόστος ανάλογα το φόρτο. Σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη βέλτιση λύση.